Top
 

Mrežnica rafting

bistra i topla rijeka
Raftrek Adventure Travel / Mrežnica rafting
2 sata
Zvečaj, Duga Resa, Hrvatska
Dob 6+
Datumi (Svibanj -Rujan)
Cijena na upit

Mrežnica rafting

Osvježavajuća zabava

Mrežnica rafting izlet pogodan je za obitelji s djecom ili većih grupa na teambuildingu/školskih grupa. Mrežnica je bistra i topla rijeka, idealna za svladavanje slapova. Rijeka Mrežnica je jedna od najljepših u Hrvatskoj. Idealna je za rafting, kajaking i packrafting – a najbolje je da isprobate sva tri izleta i da odlučite koji vam najviše odgovara. Na Mrežnici možete uživati u putovanjima od jednog do pet dana. Najčešće se plovi između Generalskog Stola i Zvečaja, na rubu divljine i civilizacije: kreće se od mosta u Keićima kod Generalskog stola, a zavšava pri restoranu Zeleni Kut.

Idealna avantura za početnike

Po dolasku u restoran “Zeleni kut” u Zvečaju gosti dobivaju osobnu opremu. Nakon polusatne pauze za osvježenje i WC autobusom ili kombijem (za manje grupe) se nastavlja do rijeke. Kod mosta u Keićima presvlačenje i priprema. Mrežnica rafting izlet traje 2-3 sata, sa više kraćih pauza za odmor i kupanje na slapovima. Mrežnica je bistra i ljeti topla rijeka, 1-2 stupnja divlje vode, pogodna za obitelji s djecom ili veće grupe na teambuildingu/školske grupe. Mrežnica rafting izlet završavamo u Zvečaju, na livadi poznatog kupališta restorana “Zeleni kut”. Koristimo SOTAR rafting čamce za 6-8 osoba. Osigurat ćemo Vam svu potrebnu opremu: kacigu, prsluk, veslo, te neoprensko odijelo i anorak (kišnu jaknu) u slučaju hladnog vremena. Vodootporni spremnici bit će Vam dostupni za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu (ili tenisice) te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji.

Kratki raspored:

10:30 – dolazak na destinaciju – Zvečaj kod Restorana Zeleni kut
11:15 – vožnja do Generalskog stola
11:30 – priprema za izlet i sigurnosne instrukcije vođe izleta
13:30 – završetak izleta u Zvečaju – Restoran Zeleni kut, opcionalni ručak

VAŽNO:

Rafting na Mrežnici nije dostupan u ljetnim mjesecima radi niskog vodostaja. Predlažemo da pogledate kajaking na gornjem toku Mrežnice kod Slunja.

Veličina grupe

Min 4 – max 25 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje za cijenu minimalno potrebnih sudionika.

Zahtjevnost

Lagana** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim i šešir
 • T-shirt i sandale (ili sportske cipele)
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koju koristimo: SOTAR rafting čamci za 6 -8 osoba, svaki čamac ima vodiča. Lako se usvaja vještina veslanja potrebna za ovu aktivnost. Dobit ćete kacigu i prsluk, te u slučaju hladnijeg vremena neoprensko odijelo. Na raspolaganju su i vodonepropusne bačve za stvari kako se ne bi smočile.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Cijena na upit.
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama i Eurima. Cijena u eurima iskazana je sukladno čl.7 st. 2 i čl. 15 st. 3 Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj po fiksnom tečaju u iznosu 1 €=7,53450 kn
 • Minimalna dob: 6 godina ako je u pratnji roditelja ili odrasle osobe
 • Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više
Što je uključeno
 • vodič
 • potrebna oprema
 • osiguranje
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 100 Kn po osobi.

 

Na sljedećoj poveznici se otvara lokacija na Google Maps: https://goo.gl/maps/yUahTBpeccuHnbYG8

 

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima– ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

   Rezervacije

   Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.