Top
 

Packrafting Mreznica – donji tok

nedirnuta priroda tako blizu civilizacije
Raftrek Adventure Travel / Packrafting Mreznica – donji tok
3 sata
Zvečaj, Duga Resa, Hrvatska
Dob 12+
Datumi (Travanj - LIstopad)
Cijena na upit

Packrafting Mreznica – donji tok

Prekrasna priroda i opuštena atmosfera

Packrafting donjim tokom Mrežnice je opuštajući izlet namjenjen početnicima, koji traže relaksaciju u nedirnutoj prirodi. Testirajte svoje mogućnosti i zabavite se u packraft čamcima. Na sat vremena vožnje od glavnog grada Zagreba, ovaj izlet je savršen bijeg za sve koji žele aktivan dan na rijeci, te iskusiti prekrasnu priordu koja okružuje rijeku.

Avantura počinje!

Sastat ćemo se ujutro kod restorana Zeleni kut. Nakon kratkih sigurnosnih uputa, dobiti ćee svu potrebnu opremu. Nakon toga, odvest ćemo vas do Generalskog stola, gdje ćemo započeti našu avanturu. Opuštajuće veslanje, plivanje i uživanje u okolišu su sastavni dio ovog izleta. Možda ćete ugledati neku od zaštićenih životinjskih ili biljnih vrsta, kojima Mrežnica obiluje. Izlet završava u Zvečaju, gdje smo i započeli ujutro, a gdje možete ručati, kupati se ili igrati odbojku na pijesku.

Kratki raspored:

09:00 – dolazak na odredište – Selo Zvečaj, kod restorana Zeleni kut
09:30 – prijevoz do Generalskog stola, priprema I sigurnosne upute
10:30 – početak izleta
13:00 – završetak izleta kod Zelenog kuta

Veličina grupe

Min 4 – max 9 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje za 20% cijene po osobi.

Zahtjevnost

Lagana** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim i šešir
 • T-shirt i sandale (ili sportske cipele)
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koji koristimo: Koristimo profesionalne ALPACKA pack raft čamce, koji su iznimno lagani, odličnih performansi i veoma izdržljivi. Dobiti ćete pojas za spašavanje, veslo i kacigu, te neoprensko odijelo dugih nogavica i jaknu za kišu u slučaju hladnijeg vremena. Vodonepropusni spremnici su dostupni za osobne stvari.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Cijena na upit
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama i Eurima. Cijena u eurima iskazana je sukladno čl.7 st. 2 i čl. 15 st. 3 Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj po fiksnom tečaju u iznosu 1 €=7,53450 kn
 • Minimalna dob: 12 godina ako ga prati roditelj(i)
 • Popust za djecu ne vrijedi
Što je uključeno
 • vodič
 • potrebna oprema
 • osiguranje
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 75 do 150 Kn po osobi.

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima– ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

  Rezervacije

  Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.