Top
 

Rafting Zrmanja jednodnevni izlet

spektakularan kanjon s veličanstvenim vodopadima
Raftrek Adventure Travel / Rafting Zrmanja jednodnevni izlet
5 sati
Kaštel Žegarski, Hrvatska
Dob 6+
Datumi (Travanj i Listopad)
Cijena 50 € (376,72 kn)

Rafting Zrmanja jednodnevni izlet

Probaj uzbuđenje na Zrmanji

Zrmanja rafting je izlet pun andrenalina kojeg krasi savršeno kristalna voda i spektakularan kanjon s veličanstvenim vodopadima. Imat ćete priliku vidjeti raznolku floru i faunu te istražiti tipičan krški fenomen sačinjen od sedrenih slapova po kojima je ovaj kraj poznat. Naš izlet počet ćemo u Kaštel Žegarskom, samo jedan sat vožnje od Zadra. Brzo ćete naučiti tehnike veslanja u raft čamcu uz pomoć naših međunarodno licenciranih vodiča dok lagano ulazimo u kanjon. Nakon prvih sat vremena veslanja lakim brzacima posjetit ćemo prekrasne slapove rijeke Krupe te zaplivati pod njima. Više vodopada i brzaca čeka Vas u nastavku izleta niz rijeku Zrmanju sve do Muškovaca, gdje izlet završava. Na kraju izleta po izboru se možete osvježiti u obližnjem restoranu uz piće ili obrok.

Spektakularan kanjon

Za sudjelovanje Vam neće biti  potrebno veslačko iskustvo, a sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, u pratnji roditelja. Na rijeci koristimo profesionalne Sotar čamce za 8 osoba, uz pratnju vodiča u svakom čamcu. Za izlet ćemo Vam osigurati svu potrebnu opremu: kacigu, prsluk, veslo, te neoprensko odijelo i anorak (kišnu jaknu) u slučaju hladnog vremena. Vodootporni spremnici bit će Vam dostupni za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu (ili tenisice) te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji.

Kratki raspored:

09:45 – dolazak na odredište – Kaštel Žegarski
09:50 – priprema i upute za izlet
10:00 – početak izleta
12:00 – piknik pauza za ručak ispod velikog slapa
12:30 – nastavak izleta
15:00 – završetak izleta u Muškovcima
15:30 – odlazak

VAŽNO:

Rafting na Zrmanji nije dostupan u ljetnim mjesecima radi niskog vodostaja. Predlažemo da pogledate kajaking na Zrmanji.

Veličina grupe

Min 4 – max 30 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje do cijene minimalnog broja sudionika izleta.

Zahtjevnost

Umjerena** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim i šešir
 • T-shirt i sandale (ili sportske cipele)
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koju koristimo: Raft čamci za 6 -8 osoba, svaki čamac ima vodiča. Lako se usvaja vještina veslanja potrebna za ovu aktivnost. Dobit ćete kacigu i prsluk, te u slučaju hladnijeg vremena neoprensko odijelo. Na raspolaganju su i vodonepropusne bačve za stvari kako se ne bi smočile.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

VAŽNO: Imajte na umu da se kajak čamci koriste u slučaju niskih razina vode.

Rafting sezona je obično u periodu od: 15. travnja –  15. lipnja, 30. rujna – 30. listopada
Kajaking sezona traje otprilike od:  15. lipnja – 30. rujna

Cijena

Odrasla osoba 50 € (376,72 kn)
Cijena za djecu je 30 € (226,04 kn).
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama i Eurima. Cijena u eurima iskazana je sukladno čl.7 st. 2 i čl. 15 st. 3 Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj po fiksnom tečaju u iznosu 1 €=7,53450 kn
 • Minimalna dob: 6 godina ako je u pratnji roditelja ili druge odrasle osobe
 • Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više
Što je uključeno
 • vodič
 • potrebna oprema
 • osiguranje
 • parking za autmobile
 • transfer od cilja do starta
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem iz Zadarsko-Šibenske okolice
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 185 Kn po osobi
RUČAK – Možete rezervirati opciju ručka prije nego što započnemo izlet, već od 50 Kn po osobi

 

Na sljedećoj poveznici se otvara lokacija na Google Maps: https://goo.gl/maps/9UPdASch1am

 

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima – ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na raftrek.com

   Rezervacije

   Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.