Top
 

Zrmanja Kanu Safari

Veličanstveni kanjon rijeke Zrmanje
Raftrek Adventure Travel / Zrmanja Kanu Safari
5 sati
Kaštel Žegarski, Hrvatska
Dob 6+
Datumi (Svibanj -Rujan)
Cijena od 300 Kn

Zrmanja Kanu Safari

Najbolje od divljine

Ako volite biti aktivni i na otvorenom, bilo da prvi put držite veslo u ruci ili ste kanuist s određenim iskustvom, Kajaking Zrmanja izlet ili kanu safari je pravi izbor za vas. Sastajemo se u Kaštel Žegarskom, malom selu na obali rijeke Zrmanje, samo sat vremena vožnje od Zadra ili sat i pol od Šibenika. Po dolasku, vodiči će vam pomoći s pripremom za izlet – dobit ćete vodootporne bačve za svoj piknik, ručnike, vodu, kremu za sunčanje, fotoaparat ili bilo koje druge osobne stvari koje želite imati sa sobom tijekom izleta. Kada ste spremni, dobit ćete prsluk, kacigu, veslo (neoprensko odijelo i kišnu jaknu u slučaju hladnijeg vremena) i za tren ćete izgledati kao profesionalni kanuist. Vodič će vas odvesti do starta gdje će vam dati sigurnosne upute, pokazati vam kako upravljati brodom i izlet može početi! Na prvom dijelu rijeke, koji je mirniji i manje zahtjevan, moći ćete vježbati svoje veslačke vještine i kada već polako postanete gladni odvest ćemo vas do rijeke Krupe na pauzu za piknik i kupanje. Krupa je najveća pritoka rijeke Zrmanje, a naše mjesto za piknik se nalazi podno slapa od 8 metara u maloj tirkiznoj laguni idealnoj za kupanje i skakanje.

Veličanstveni kanjon rijeke Zrmanje

Nakon što utažite glad i napunite se energijom, nastavljamo s Kajaking Zrmanja izletom i tu počinje prava zabava. Veslat ćete kroz brzace i niz slapove, plivati i diviti se ljepoti prirode koja se ovdje pokazala u svoj svojoj snazi. Izlet završava u Muškovcima i nakon što se presvučete u suhu odjeću, možete kupiti sendvič ili pojesti obrok u lokalnom restoranu. Za sudjelovanje Vam nije potrebno veslačko iskustvo, a sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, u pratnji roditelja. Na rijeci koristimo profesionalne sit-on-top kanue za dvije osobe kojima se jednostavno upravlja.  Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu (ili tenisice) te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji.

Kratki raspored:

09:45 – dolazak na odredište – Kaštel Žegarski
09:50 – priprema i upute za izlet
10:00 – početak Kajaking Zrmanja izleta
12:00 – piknik pauza za ručak na velikom slapu rijeke Krupe
12:30 – nastavak izleta
15:00 – završetak izleta u Muškovcima
15:30 – odlazak

Veličina grupe

Min 2 – max 30 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje za 20% cijene po osobi.

Zahtjevnost

Umjerena** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim i šešir
 • T-shirt i sandale (ili sportske cipele)
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koji koristimo: Kayak na napuhavanje za dvije osobe. Lako se usvaja vještina veslanja potrebna za ovu aktivnost. Dobit ćete kacigu i prsluk, te u slučaju hladnijeg vremena neoprensko odijelo. Na raspolaganju su i vodonepropusne bačve za stvari kako se ne bi smočile.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

VAŽNO: Imajte na umu da se rafting čamci koriste u slučaju visokih razina vode.

Rafting sezona je obično u periodu od: Travnja 15 –  Lipanj 16, Rujan 30 – Listopad 27
Kayaking sezona traje otprilike: od Lipnja 15 – Rujan 29

Cijena

Odrasla osoba 300 Kn
Popust za djecu je 50%
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama
 • Minimalna dob: 6 godina ako ga prati roditelj(i)
 • Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više
Što je uključeno
 • vodič
 • potrebna oprema
 • osiguranje
 • parking za automobile
 • transfer od cilja na start
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem iz Zadarsko-Šibenske okolice
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 130 Kn po osobi.
RUČAK – Možete rezervirati opciju ručka prije nego što započnemo izlet, već od 75 kn po osobi.

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima – ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

Rezerviraj izlet