Top
 

Mrežnica Packrafting – gornji tok

Mrežnica je stvarno idealna za uživanje
Raftrek Adventure Travel / Mrežnica Packrafting – gornji tok
3 sata
Primišlje, Hrvatska
Dob 12+
Datumi (Travanj - Rujan)
Cijena od 65 € (489,74 kn)

Mrežnica Packrafting – gornji tok

Istražite kanjon u packraftovima

Mrežnica packrafting izlet vodi Vas na gornji tok rijeke Mrežnice. Istražite tajni biser blizu Plitvičkog područja u packraftovima. Ovaj izlet je savršen za aktivne i znatiželjne osobe, koje vole testirati svoje mogućnosti.

Packraftovi su maleni raftovi za po jednu osobu, idealni za uski kanjon Mrežnice. Packraftovi će vas odvesti gdje veliki čamci ne mogu proći, te će izlet učiniti ugodnijim. Kristalno čista voda, prekrasna netaknuta priroda, skakanje sa stijena, sedrene barijere i slapovi će učiniti ovaj izlet vrhuncem vašeg odmora.

Mrežnica je savršena za otvaranje vaših osjetila

Započet ćemo našu avanturu ujutro ili popodne, ovisno o vašim željama. Nakon kratkog sigurnosnog govora, odvest ćemo vas do rijeke, gdje ćete vježbati veslanje na malom jezeru.

Nakon što se upozate s vašim čamcem, spremite se za prve slapove, i pravu avanturu koja vas očekuje. Skakat ćemo niz 6 m visok slap, spuštati se niz 3 m visok dvo-slap, te proći puno brzaca putem. Izlet ćemo završiti 6 km nizvodno, te nakon kratke vožnje kombijem, pozdravit ćemo se na mjestu gdje smo se i sastali ujutro.

Kratki raspored:

09:00 – dolazak na lokaciju – mjesto Primišlje
09:15 – sigurnosne upute i opis izleta
10:00 – početak izleta
11:00 – plivanje i skakanje na velikom slapu
11:30 – nastavak izleta
13:00 – završetak izleta i transfer nazad na start
14:00 – odlazak

Veličina grupe

Min 4 – max 9 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje do cijene minimalnog broja sudionika izleta.

Zahtjevnost

Umjerena** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim
 • T-shirt i cipele za vodu
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koju koristimo: Koristimo profesionalne ROBFIN pack raft čamce, koji su iznimno lagani, odličnih performansi i veoma izdržljivi. Dobiti ćete pojas za spašavanje, veslo i kacigu, te neoprensko odijelo dugih nogavica i jaknu za kišu u slučaju hladnijeg vremena. Vodonepropusni spremnici su dostupni za osobne stvari. Ne zaboravite ponijeti kupaće kostime ili hlačice, T-shirt, ručnik, kremu za sunce, piknik ručak i vode.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Odrasla osoba 65 € (489,74 kn)
Popust za djecu se ne primjenjuje
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama i Eurima. Cijena u eurima iskazana je sukladno čl.7 st. 2 i čl. 15 st. 3 Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj po fiksnom tečaju u iznosu 1 €=7,53450 kn
 • Minimalna dob: 12 godina u pratnji roditelja ili odrasle osobe
 • Popust za djecu ne vrijedi.
Što je uključeno
 • vodič
 • uporabu potrebne opreme
 • osiguranje
 • parking za automobile
 • transfer od cilja do starta
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem iz Plitvičke regije ili Zagreba
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 100 Kn po osobi.

 

Na sljedećoj poveznici se otvara lokacija na Google Maps: https://goo.gl/maps/CDvGcKG7s1NDdG1g7

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima – ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

  Rezerviraj izlet