Top
 

Kajaking Mrežnica jednodnevni izlet

Mrežnica je stvarno idealna za kajak
Raftrek Adventure Travel / Kajaking Mrežnica jednodnevni izlet
3-4 sata
Primišlje, Hrvatska
Dob 6+
Datumi (Svibanj -Rujan)
Cijena 50 € (376,72 kn)

Kajaking Mrežnica jednodnevni izlet

Veslom kroz kanjon Mrežnice

Mrežnica kajaking izlet vodi Vas na gornji tok rijeke Mrežnice kroz procjep tako uzak da sunčeva svjetlost dopire do njega samo manji broj dana u godini i to u podne, stvarajući pritom zadivljujuće svjetlosne efekte. Proći ćemo pokraj litica od bijelih stijena, bujne vegetacije i vodopada, izvora svježe vode i bazenčića u kojima je idealno plivati ljeti, i stići do izvora slatke vode. Mrežnica je stvarno idealna za kayaking jer izmjenjuje dinamične dijelove s mirnijim te u istom ritmu održava i vašu razinu adrenalina. Na brojnim brzacima i slapovima moći ćete vježbati svoje veslačke vještine, a mirnije dijelove možete iskoristiti za odmaranje i kupanje. Prva pauza  je na slapu od 8 metara gdje se možete kupati i skakati, naravno, samo ako to želite. Pauzu za piknik radimo na prekrasnom Dvoslapu, jednom od poznatijih mjesta Mrežnica kajaking izletu.

Zadivljujući svjetlosni efekti

Za sudjelovanje Vam neće biti potrebno veslačko iskustvo, a sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, u pratnji roditelja. Na rijeci koristimo profesionalne sit-on-top kajake za dvije osobe kojima se jednostavno upravlja, a nudimo i opcionalno dječje sjedalo. Za izlet ćemo Vam osigurati svu potrebnu opremu: kacigu, prsluk, veslo te neoprensko odijelo i anorak (kišnu jaknu) u slučaju hladnog vremena. Vodonepropusni spremnici bit će Vam dostupni za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu (ili tenisice) te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji. Za slučaj hladnijeg vremena, ponesite topliju odjeću.

Kratki raspored:

10:00/11:30 -dolazak na odredište – Primišlje
10:15/11:45 – priprema i upute za izlet
11:00/12:30 – početak izleta
12:00/13:30 – kupanje i skakanje na velikom slapu
12:30/14:00 – nastavak izleta
14:00/15:30 – završetak izleta i transfer nazad do mjesta sastanka

Veličina grupe

Min 4 – max 30 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povećava do cijene minimalnog broja sudionika izleta.

Zahtjevnost

Umjerena** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim
 • T-shirt i cipele za vodu
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koju koristimo: Kajak na napuhavanje za dvije osobe. Lako se usvaja vještina veslanja potrebna za ovu aktivnost. Dobit ćete kacigu i prsluk, te u slučaju hladnijeg vremena neoprensko odijelo. Na raspolaganju su i vodonepropusne bačve za stvari kako se ne bi smočile.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Odrasla osoba 50 € (376,72 kn)
Cijena za djecu je 35 € (263,71 kn).
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama i Eurima. Cijena u eurima iskazana je sukladno čl.7 st. 2 i čl. 15 st. 3 Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj po fiksnom tečaju u iznosu 1 €=7,53450 kn
 • Minimalna dob: 6 godina ako je u pratnji roditelja ili odrasle osobe
 • Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više
Što je uključeno
 • vodič
 • uporabu potrebne opreme
 • osiguranje
 • parking za automobile
 • transfer od cilja do starta
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem iz Plitvičke regije ili Zagreba
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba.

 

Na sljedećoj poveznici se otvara lokacija na Google Maps: https://goo.gl/maps/CDvGcKG7s1NDdG1g7

 

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima – ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

  Rezerviraj izlet