Top
 

Canyoning na Cetini

Hodanje kroz rijeku i brzace
Raftrek Adventure Travel / Canyoning na Cetini
3 -4 sata
Zadvarje, Hrvatska
Dob 8+
Datumi (Svibanj -Rujan)
Cijena 50 € (376,72 Kn)

Canyoning na Cetini

Avantura u kanjonu Cetine

Hodanje kroz rijeku i brzace, prolaženje kroz podzemne tunele, plivanje u prirodnim bazenima, obilaženje slapova i jezera – sve to je Canyoning na Cetini. Rijeka Cetina teče tisućama godina i stoga je kreirala mistične oblike u svom kanjonu. Kristalno bistra voda i rijeka podobna za plivanje nudi stvarno iskustvo netaknute prirode, sa svojim liticama visokim do 180 metara, slapovima, jezerima, podzemnim tunelima i 50 metara visokim slapom Gubavica.  Nakon što vam vodič da prsluk, kacigu te neoprenske hlače i majicu, ekspedicija može početi.  Zvuk rijeke postaje glasniji kako se spuštate u kanjon. Desetak minuta kasnije, naći ćete se unutar kanjona Cetine.

Kristalno bistra rijeka

Prethodno iskusto nije potrebno, a sudjelovati mogu djeca od 8. godine života.  Potrebna je minimalna razina tjelesne kondicije. Udaljenost od starta do završetka iznosi 2 300 metara. Temperatura rijeke kreće se između 15°C i 19°C, ovisno o sezoni. Koristimo kacige, prsluk za spašavanje i dugo neoprensko odijelo. Možete skakati u vodu, ali samo na mjestima na kojima to dopusti vodič. Postoje četiri mjesta predviđena za skakanje, ali nisu obavezna i mogu se zaobići. Sva oprema koju koristimo je registrirana i certificirana u EU. Svi gosti moraju nositi  prsluk za spašavanje i kacige tijekom cijelog izleta. Svi naši vodiči su registrirani u Hrvatskoj Gorskoj službi spašavanja (HGSS) te se koriste hrvatskim i engleskim jezikom. Canyoning na Cetini ne uključuje spuštanje užetom i korištenje alpinističke opreme. To je dio ekstremnog canyoning izleta.

Kratki raspored:

10:00 – dolazak na destinaciju – Zadvarje
10:15 – priprema za izlet i sigurnosne instrukcije vodiča izleta
10:30 – početak izleta
11:00 – pauza za plivanje ispod slapa Velika Gubavica
11:30 – nastavak izleta
14:00 – završetak izleta

Veličina grupe

Min 2 – max 50 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 2 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje.

Zahtjevnost

Umjerena** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim
 • T-shirt i sandale (ili sportske cipele)
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koju koristimo: Dobiti ćete neoprensko odijelo, kacigu i prsluk. Mogućnost najma cipela za canyoning.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Odrasla osoba 50 € (376,72 Kn)
Popust za djecu se ne primjenjuje
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama i Eurima. Cijena u eurima iskazana je sukladno čl.7 st. 2 i čl. 15 st. 3 Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj po fiksnom tečaju u iznosu 1 €=7,53450 kn
 • Minimalna dob: 8 godina ako je u pratnji roditelja ili odrasle osobe
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više
Što je uključeno
 • vodič
 • potrebna oprema
 • osiguranje
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem
 • ručak ili piknik
 • cipele za canyoning (moguć najam cipela na licu mjesta)
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak izračunava se po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 100 Kn po osobi.

 

Na sljedećoj poveznici se otvara lokacija na Google Maps: http://bit.ly/Zadvarje_Meeting_Point

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima– ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

  Rezerviraj izlet