Top
 

Vikend jedrenje

NAJBOLJE OD ŠIBENSKOG ARHIPELAGA
Raftrek Adventure Travel / Vikend jedrenje
3 dana
Šibenski arhipelag
Dob 8+
Datumi (Svibanj-Listopad)
Cijena od 1.500 € za cijeli brod

Vikend jedrenje

Daleko od turističke gužve

Vikend jedrenje osmišljeno je za sve koji su željni aktivnosti, opuštanja i izvanredne gastronomije, daleko od gužvi široko poznatih turističkih odredišta. Doživite Jadran iz druge perspektive vikend izletom na kojem ćete imati priliku uživati u ekskluzivnim lokacijama dostupnima samo brodom.

Kupanje, ronjenje, kajakarenje i SUP

Vikend jedrenje se odvija u Šibenskom arhipelagu gdje se obilazi otoke Prvić, Kaprije i Zlarin. Dnevni program sastoji se od kombinacije jedrenja i posjećivanja atraktivnih lokacija prikladnih za planirane aktivnosti kao što su kupanje, ronjenje, kajakarenje i SUP. Ovisno o vremenskim uvjetima, u planu je noćenje na sidru, bovi ili vezu na Kapriju i na Zlarinu, te su gostima na tim lokacijama dostupne neke od najboljih konoba u okolici. Vikend jedrenje završava u Skradinu, šarmantnom gradiću na ušću rijeke Krke.

Kratki itinerer

Dan 1: Ukrcaj i jedrenje prema otoku Kapriju
Dan 2: Jedrenje Šibenskim arhipelagom
Dan 3: Povratak u Skradin i iskrcavanje

Day 1

Ukrcaj i jedrenje prema otoku Kapriju

Ukrcaj na katamaran odvija se u ACI marini u Skradinu, od kuda brod polazi za otok Prvić. Na otoku Prviću predviđena je kratka šetnja koja vodi od sela Prvić luke do sela Prvić Šepurine na drugom kraju otoka. Nakon šetnje slijedi povratak na brod i jedrenje prema otoku Kaprije gdje je predviđena večera u izvanrednoj lokalnoj konobi i noćenje u uvali.

Smještaj: Katamaran 

Day 2

Jedrenje Šibenskim arhipelagom

Uživajte u bogatom doručku na brodu uz jedrenje kroz Šibenski arhipelag. Po putu pronalazimo lijepe i zaklonjene uvale pogodne za aktivnosti na vodi. Uz naš asortiman kajaka, SUP-ova i opreme za ronjenje na dah, imate priliku istražiti podmorje, obližnje plaže i hridi. Popodne nastavljamo jedriti prema otoku Zlarinu gdje imate priliku uživati u šarmantnom mjestu Zlarin te večerati u jednoj od izvrsnih lokalnih konoba.

Smještaj: Katamaran, Obroci: Doručak 

Day 3

Povratak u Skradin i iskrcavanje

Ujutro nakon doručka napuštamo otok Zlarin te se zapućujemo nazad prema Skradinu. Iskoristite posljednje sate na brodu uživajući u prekrasnim pogledima na Utvrdu Svetog Nikole, grad Šibenik, Šibenski kanal i Prokljansko jezero. Ako želite, ostatak dana možete provesti na našoj jednodnevnoj biciklističkoj turi kroz područje oko Skradina, te posjetu Nacionalnom Parku Krka.

Obroci: Doručak 

Napomena:

Predstavljeni itinerer i tijek aktivnosti podložni su promjenama ovisno o sposobnostima grupe, vremenskim uvjetima, prognozi i vodostaju. Raftrekovi će instruktori učiniti sve u njihovoj moći kako bi omogućili najbolje moguće iskustvo za sudionike bez kompromitiranja njihove sigurnosti. To podrazumijeva moguće promijene u itinereru kako bi se izbjegao rizik uzrokovan nenadanim okolnostima. Raftrek zadržava pravo izmijeniti itinerer bez prethodne najave.

Veličina grupe

Min 4 – max 9 osoba po grupi; veće grupe na upit. Postoji mogućnost otkaza izleta ako se ne dosegne minimalan broj gostiju. U tom slučaju bit će Vam ponuđena zamjena izleta, datuma ili povrat novaca. Ako grupa ima manje od 4 prijavljenih, a klijent i dalje želi da se izlet održi, cijena izleta se povećava za postotak nadoplate ovisno o broju prijavljenih gostiju.

Zahtjevnost

lagano** Detaljnije

Smještaj

Bit ćete smješteni na našem katamaranu Nautitech 442 koji nudi četiri duple i dvije jednokrevetne kabine koje se mogu prilagoditi broju gostiju. Svaka dupla kabina ima vlastitu kupaonicu s WCom. Gostima je na raspolaganju i zajednički dnevni boravak te kuhinja u kojoj mogu držati svoju hranu.

Obroci

U osnovnu cijenu izleta uključen je doručak pripremljen na brodu. Preporučujemo hranu pribaviti unaprijed. Skipper i vodič će vas uputiti u najbolje restorane na otocima, gdje možete otići na ručak ili večeru u vlastitom aranžmanu.

Dolazak na lokaciju

Parking za automobile je osiguran u blizini marine.

U ponudi je transfer iz Zadra, Šibenika ili Splita uz dodatnu nadoplatu (ovisno o broju osoba).

 

Cijena

 • cijena od 1.500 € za korištenje cijelog broda
 • Cijena je izražena za cijeli brod (max 8 osoba) u Eurima. Cijena u kunama iznosi 11.301,75 kn, a iskazana je sukladno čl.7 st. 2 i čl. 15 st. 3 Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj po fiksnom tečaju u iznosu 1 €=7,53450 kn

Cijena uključuje:

 • 2 noći na katamaranu
 • 2 doručka
 • 2 dana organiziranih aktivnosti
 • Korištenje opreme neophodne za aktivnosti na vodi: SUP, kajak, maske i dihalice za ronjenje
 • Vodstvo i asistenciju za vrijeme izleta – skiper i vodič
 • Gorivo i spremnik vode
 • Lokalne takse

Cijena ne uključuje:

 • Dolazni i odlazni transfer
 • Pića, ručkove i večere
 • Predmete osobne prirode i proizvoljne napojnice vodiču

 

Ostali izleti u regiji

   Rezervacije

   Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.