Top
 

Tara rafting

među najljepšim i najčišćim europskim rijekama
Raftrek Adventure Travel / Tara rafting
6 sati
Šćepan Polje, Crna Gora
Dob 6+
Datumi (Travanj -Listopad)
Cijena od 380 Kn (50,43 €)

Tara rafting

Rafting na dragulju Balkana

Tara rafting je izlet koji vam, osim raftinga na Tari, pruža i pravi balkanski doživljaj. Rijeka Tara spada među najljepše i najčišće europske rijeke, a prema kategorizaciji rijeka je klase 3/4 stupnja što ju čini privlačnom za turiste. Okružena planinama Crne Gore te Bosne i Hercegovine, tvori prirodnu granicu između dviju zemalja. Zbog svoje bistrine i čistoće zovu je Draguljem Balkana, a njen kanjon u Crnoj Gori pod UNESCO-vom je zaštitom kao dio Nacionalnog parka Durmitor. Svojim tokom od 146 km pitka je od izvora do ušća. Na dionici od Brštanovice do Bastasa stvara najatraktivnije brzace izazovne za sve ljubitelje prirode. Nakon 16 kilometara adrenalina i prirode od koje zastaje dah, rijeka Tara sa svojom pritokom, rijekom Pivom, tvori Drinu. Ploveći Drinom stižemo u Šćepan Polje.

Kristalna rijeka Tara

U kampu okruženom zelenilom nalaze se tuševi i restoran usklađen s prirodom koja ga okružuje. Izlet i Vaš apetit upotpunit će specijaliteti tradicionalne kuhinje ovog podneblja. Za sudjelovanje Vam neće biti  potrebno veslačko iskustvo, a sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, u pratnji roditelja. Na rijeci koristimo profesionalne Sotar čamce za 8 osoba, uz pratnju vodiča u svakom čamcu. Za izlet ćemo Vam osigurati svu potrebnu opremu: kacigu, prsluk, veslo, te neoprensko odijelo i anorak (kišnu jaknu) u slučaju hladnog vremena. Vodonepropusni spremnici bit će Vam dostupni za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu (ili tenisice) te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji.

Kratki raspored:

10:00 – dolazak na odredište
10:30 – priprema i odlazak na start
11:00 – početak izleta
12:30 – pauza
13:00 – nastavak rafting izleta
14:30 – završetak izleta
15:00 – ručak (fakultativno)
16:00 – odlazak

Veličina grupe

Min 4 – max 30 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje.

Zahtjevnost

lagana** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim i šešir
 • T-shirt i sandale (ili sportske cipele)
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koju koristimo: Raft čamci za 6 -8 osoba, svaki čamac ima vodiča. Lako se usvaja vještina veslanja potrebna za ovu aktivnost. Dobit ćete kacigu i prsluk, te u slučaju hladnijeg vremena neoprensko odijelo. Na raspolaganju su i vodonepropusne bačve za stvari kako se ne bi smočile.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Odrasla osoba 380 Kn (50,43 €)
Popust za djecu je 100 Kn (13,27 €)
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama i Eurima. Cijena u eurima iskazana je sukladno čl.7 st. 2 i čl. 15 st. 3 Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj po fiksnom tečaju u iznosu 1 €=7,53450 kn
 • Minimalna dob: 6 godina ako je u pratnji roditelja ili odrasle osobe
 • Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više
Što je uključeno
 • vodič
 • potrebna oprema
 • osiguranje
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba

 

Na sljedećoj poveznici se otvara lokacija na Google Maps: hhttp://bit.ly/Tara_Rafting_Start

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima– ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

   Rezervacije

   Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.