Top
 

Sea kajak Zlarin

Upoznajte čari Šibenskog arhipelaga
Raftrek Adventure Travel / Sea kajak Zlarin
4 -5 sati
Otok Zlarin, Hrvatska
Dob 6+
Datumi (Svibanj -Rujan)
CIjena od 250 Kn

Sea kajak Zlarin

Čari tihog otoka

Izlet sea kajak Zlarin započinjemo u Zablaću, malom mjesašcu u blizini Šibenika. Nakon kratkog upoznavanja s veslanjem, započinjemo našu ekspediciju do otoka koji je svega dva kilometra udaljen od kopna. Veslajući uz obalu približavamo se mjestu Zlarin i pronalazimo savršeno mjesto za piknik i kupanje. Možete isprobati različita riblja jela u lokalnim restoranima, istražiti povijest otoka koja je usko povezana s lovom na koralje ili odmarati se u apsolutnoj tišini bez prometa i vozila. Jedna od zanimljivih informacija vezanih za Zlarin je da je Ante Maglica, izumitelj poznatih Maglite baterija, podrijetlom sa Zlarina te njegova obiteljska kuća se još uvijek nalazi na ulazu u mjesto. Nakon istraživanja otoka i uživanja u miru kojim odiše, uputit ćemo se veslajući natrag prema kopnu.

Upoznajte Šibenski arhipelag

Naš sea kajak Zlarin izlet  završavamo veslajući šibenskim arhipelagom i uživajući u pogledu na impresivnu šibensku tvrđavu. Za sudjelovanje Vam neće biti  potrebno veslačko iskustvo, a sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, u pratnji roditelja. Na izletu koristimo profesionalne sit-on-top kajake za dvije osobe kojima se jednostavno upravlja, a nudimo i opcionalno dječje sjedalo. Osigurat ćemo Vam i svu ostalu potrebnu opremu: prsluk, veslo te vodootporne spremnike za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji.

Kratki raspored:

10:00 – dolazak na destinaciju
10:30 – priprema i upute za izlet
11:00 – početak izleta
12:00 – pauza za plivanje
13:00 – nastavak kajak izleta
15:00 – završetak izleta
15:30 – mogućnost okrijepe
16:00 – odlazak

Veličina grupe

Min 4 – max 16 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje za 20% cijene po osobi.

Zahtjevnost

Umjerena** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim i šešir
 • T-shirt i sandale (ili sportske cipele)
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koji koristimo: Sit-on-top kayaci za dvije osobe. Lako se usvaja vještina veslanja potrebna za ovu aktivnost. Dobit ćete prsluk, te u slučaju hladnijeg vremena neoprensko odijelo. Na raspolaganju su i vodonepropusne bačve za stvari kako se ne bi smočile.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Odrasla osoba 250 Kn
Popust za djecu je 100
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama
 • Minimalna dob: 6 godina ako ga prati roditelj (i)
 • Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više
Što je uključeno
 • vodič
 • potrebna oprema
 • osiguranje
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 100 Kn po osobi
RUČAK – Možete rezervirati opciju ručka prije nego što započnemo izlet, već od 75 kn po osobi

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima – ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

  Rezervacije

  [wpgdprc "Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici."]