Top
 

Sea kajak Novigradski zaljev

gdje se rijeka Zrmanja ulijeva u more
Raftrek Adventure Travel / Sea kajak Novigradski zaljev
4 -5sati
Novigrad, Zadar, Hrvatska
Dob 6+
Datumi (Svibanj -Rujan)
Cijena na upit

Sea kajak Novigradski zaljev

Gdje rijeka dotiče more

Sea kajak Novigradski zaljev započinje na plaži u Novigradu. Dok vam vodič objašnjava kako veslati i upravljati čamcem, imate impresivan pogled na Velebit i njegove vrhove. Dan ćemo provesti kajakareći i plivajući mirnim morem,  na mjestu gdje se Zrmanja ulijeva u novigradski zaljev, a nakon plivanja i skakanja s litica kanjona, napravit ćemo pauzu za piknik ručak na jednoj od plaža. Nerijetko kupačima i veslačima društvo zna praviti Bobi, dupin koji boravi u vodama novigradskog zaljeva pa ćete možda imati sreću zaplivati u njegovoj blizini ili snimiti nezaboravan video ili fotografije za obitelj i prijatelje. Ovdje osim kornjača, riba i ptica obitavaju jegulje koje su ujedno i gurmanski specijalitet ovog kraja.

Rijeka Zrmanja ulijeva se u Novigradski zaljev

Na povratku prema Novigradu uživajte u grandioznom pogledu na crveni Maslenički most. Za sudjelovanje Vam neće biti  potrebno veslačko iskustvo, a sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, u pratnji roditelja. Na izletu koristimo profesionalne sit-on-top kajake za dvije osobe kojima se jednostavno upravlja, a nudimo i opcionalno dječje sjedalo. Osigurat ćemo Vam i svu ostalu potrebnu opremu: prsluk, veslo te vodootporne spremnike za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji.

Kratki raspored:

10:00 – dolazak na odredište – Novigrad kod Zadra
10:30 – priprema za izlet i upute od vodiča
11:00 – početak izleta
12:00 – pauza za plivanje u prekrasnom kanjonu rijeke Zrmanje
13:00 – pauza za piknik ručak na plaži
15:00 – završetak izleta u Novigradu kod Zadra
15:30 – mogućnost okrijepe u obližnjem restoranu
16:00 – odlazak

Veličina grupe

Min 4 – max 16 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje za 20% cijene po osobi.

Zahtjevnost

Umjerena** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim i šešir
 • T-shirt i sandale (ili sportske cipele)
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koji koristimo: Sit-on-top kayaci za dvije osobe. Lako se usvaja vještina veslanja potrebna za ovu aktivnost. Dobit ćete prsluk, te u slučaju hladnijeg vremena neoprensko odijelo. Na raspolaganju su i vodonepropusne bačve za stvari kako se ne bi smočile.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Cijena na upit
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama
 • Minimalna dob: 6 godina ako ga prati roditelj (i)
 • Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više
Što je uključeno
 • vodič
 • uporabu potrebne opreme
 • osiguranje
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 100 Kn po osobi
RUČAK – Možete rezervirati opciju ručka prije nego što započnemo izlet, već od 75 kn po osobi

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima – ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

  Rezervacije

  [wpgdprc "Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici."]