Top
 

Pješački razgled NP Krka

Fantastičnim krškim oblicima i sedrenim slapovima
Raftrek Adventure Travel / Pješački razgled NP Krka
4 -5 sati
Skradin, Hrvatska
Dob 6+
Datumi (Svibanj -Rujan)
CIjena od 380 Kn

Pješački razgled NP Krka

Pod slavnim slapovima

S ovim izletom, dan ćete provesti razgledajući jedan od najpopularnijih hrvatskih nacionalnih parkova,  Nacionalni park Krka. Pješački razgled rijeke Krke će nas odvesti od Skradina do 44 metra visokog slapa Skradinski buk, poznatog po fantastičnim krškim oblicima i sedrenim slapovima, a između ostalog, njegova je obala prekrasno mjesto za kupanje. Na ovom je mjestu otvorena druga hidroelektrana u svijetu, samo tri dana nakon prve takve izgrađene na slapovima Niagare. Za one koji žele naučiti više, postoji kružna poučna staza na kojoj možete posjetiti Etnoselo Skradinski buk te vidjeti kako su ljudi ovoga kraja naučili iskoristiti snagu i bogatstvo vode u svoju korist. Naš ćemo izlet nastaviti vožnjom brodom na otok Visovac kako bismo posjetili poznati franjevački samostan izgrađen 1445. godine. Priča o samostanu svjedoči o burnoj povijesti ovog kraja te ćete više čuti o Turcima, inkunabulama i Domovinskom ratu od lokalnog vodiča.

Prekrasan nacionalni park

Nakon Visovca, izlet nastavljamo na Roškom slapu. Nakon šetnje oko slapa, s brojnim mlinovima, potocima i malim slapovima, bit će vremena za ručak i kupanje. Moći ćete se diviti bogatom biljnom i životinjskom svijetu kojeg čini više stotina različitih biljnih i životinjskih vrsta. Planinarsko iskustvo nije potrebno pa čak i djeca od 6 godina u pratnji roditelja mogu sudjelovati u izletu. Ne zaboravite ponijeti kremu za sunčanje, piknik i vodu. U slučaju hladnijeg vremena ponesite odjeću dugih rukava.

Kratki raspored:

10:00 – dolazak na odredište – Skradin
10:15 – priprema za izlet i upute od vodiča
10:30 – početak izleta
12:00 – piknik pauza kod Skradinskog buka
13:00 – posjet Visovcu i Roškom slap
16:00 – završetak natrag u Skradinu

Veličina grupe

Min 4 – max 16 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje za 20% cijene po osobi.

Zahtjevnost

Lagana** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače i šešir
 • T-shirt i sandale (ili sportske cipele)
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Cijena na upit
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama
 • Minimalna dob: 6 godina ako ga prati roditelj (i)
 • Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više
Što je uključeno
 • vodič
 • potrebna oprema
 • osiguranje
 • ulaznice za NP
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 100 Kn po osobi
RUČAK – Možete rezervirati opciju ručka prije nego što započnemo izlet, već od 75 kn po osobi

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima – ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

  Rezervacije

  [wpgdprc "Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici."]