Top
 

Zrmanja Packrafting

oči u oči s rijekom
Raftrek Adventure Travel / Zrmanja Packrafting
4-5 sati
Kaštel Žegarski, Hrvatska
Dob 12+
Datumi (Svibanj-Rujan)
Cijena 400 kn

Zrmanja Packrafting

Glavne atrakcije:

Rijeka Zrmanja

Kako misliš – packraft?

Želite li ići na kajaking ili rafting, no brinu vas velike grupe? Imamo pravi izlet za vas. Istražite smaragdno zelenu ljepoticu Zrmanju, spuštajući se njome u packraft čamcu.

Packrafting je novost u Hrvatskoj, no ne i u svijetu. Packraft čamci Vam daju mogućnost da se ulovite u koštac s rijekom, veslajući sami u čamcu – no pod budnim okom našeg stručnog vodiča.

Kada stignete na start naši vodiči će Vam pomoći da se pripremite za ovu novu avanturu. Nakon sigurnosnih uputa, krećemo niz rijeku. Packrafting Zrmanja kreće iz Kaštela Žegarskog i dovodi vas u trenutku u kanjon rijeke, kroz nedirnutu prirodu i miran krajolik. Na prvom dijelu rijeke ćemo vježbati veslanje i upravljanje čamcem. Nakon toga nas čeka prava avantura.

Packrafting Zrmanja

Uživajte spuštajući se niz brzace, plivajući ispod slapova i odmorite svoj um i dušu. Ne zaboravite ponijeti nešto za pojesti za uživanje u piknik ručku ispod prekrasnog slapa.

Svaki sudionik vesla sam u čamcu, minimalna dob za sudjelovanje je 12 godina. No unatoč tome, ovaj izlet je pogodan i za početnike, obitelji sa tinejđerima i manje grupe. Izlet je specijalno osmišljen za grupe do 10 sudionika. Ruta je duga 11 km, te je potrebna prosječna razina fizičke kondicije.

Nudimo dva polaska dnevno – jutarnji koji započinje u 9 sati, te popodnevni u 14 sati.

Koristimo profesionalne ALPACKA pack raft čamce, koji su iznimno lagani, odličnih performansi i veoma izdržljivi. Dobiti ćete pojas za spašavanje, veslo i kacigu, te neoprensko odijelo dugih nogavica i jaknu za kišu u slučaju hladnijeg vremena. Vodonepropusni spremnici su dostupni za osobne stvari. Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim ili hlačice, majicu kratkih rukava, rezervne čarape i sportske cipele, ručnik, kremu za sunčanje i vodu. U slučaju hladnijeg vremena ponesite majicu dugih rukava.

Kratki raspored:

09:00/14:00 – dolazak na odredište – Kaštel Žegarski
09:15/14:15 – priprema i upute za izlet
09:30/14:30 – početak izleta
11:00/16:00 – piknik pauza za ručak ispod velikog slapa
11:30/16:30 – nastavak izleta
13:00/18:00 – završetak izleta u Muškovcima
14:00/19:00 – odlazak

Veličina grupe

Min 4 – max 10 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje za 20% cijene po osobi.

Zahtjevnost

Umjerena** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim i šešir
 • T-shirt i sandale (ili sportske cipele)
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koji koristimo: Koristimo profesionalne ALPACKA pack raft čamce, koji su iznimno lagani, odličnih performansi i veoma izdržljivi. Dobiti ćete pojas za spašavanje, veslo i kacigu, te neoprensko odijelo dugih nogavica i jaknu za kišu u slučaju hladnijeg vremena. Vodonepropusni spremnici su dostupni za osobne stvari.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Odrasli 400 kn
Popust za djecu se ne primjenjuje
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama
 • Minimalna dob: 12 godina ako ga prati roditelj(i)
Što je uključeno
 • vodič
 • potrebna oprema
 • osiguranje
 • parking za automobile
 • transfer od cilja na start
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem iz Zadarsko-Šibenske okolice
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 130 Kn po osobi.
RUČAK – Možete rezervirati opciju ručka prije nego što započnemo izlet.

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima – ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 00385913130010. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

Rezerviraj izlet