Top
 

Kružna tura oko NP Krka E-biciklom

oslobodite se stresa biciklirajući oko NP Krka i zadivljujućeg krajolika
Raftrek Adventure Travel / Kružna tura oko NP Krka E-biciklom
6 sati
Skradin, Croatia
Dob 12+
Datumi (Travanj-Listopad)
Cijena 450/550 Kn

Kružna tura oko NP Krka E-biciklom

Najjednostavniji način uživanja u ljepotama

Kružna tura oko NP Krka E-biciklom pruža mogućnost uživanja u prekrasnim krajolicima šuma i brežuljaka ovog područja, ali i vodi Vas kroz upoznavanje povijesti ovog kraja. Krećemo iz Skradina, a put nas vodi prema jednom od fenomena područja, Roškom slapu. Putem ćete prolaziti kroz ruralni, zabačeni dio Dalmatinske zagore te svjedočiti njenoj burnoj povijesti. Roški slap je šesti, pretposljednji vodopad na rijeci Krki. Naziv je dobio po tvrđavi Rog, od koje danas nema puno tragova. Glavni slap je visok 15 metara te se njime Krka ulijeva u Visovačko jezero. Nakon posjete slapu, napraviti ćemo pauzu kraj hotela Roški slap. Moći ćete se osvježiti, utažiti glad i odmoriti se nakon ove, prve etape puta do nastavka izleta.

Iduća dionica vodi nas do vidikovca gdje se nalazi velebni spomenik kralju Petru Svačiću, posljednjem hrvatskom kralju, koji je vladao u 11. stoljeću. Sa vidikovca, također, puca pogled na jezero Visovac od kojeg zastaje dah. Nastavak ture prema najposjećenijem dijelu nacionalnog parka – Skradinskom buku. Skradinski buk je 44 metra visok slap te je sam po sebi prilično impresivan, a kupanje u njegovoj blizini je apsolutno nezaboravno iskustvo. Izlet završavamo vožnjom od Skradinskog buka do Skradina po stazi uz samu rijeku Krku koja će vas još jednom razoružati svojom ljepotom.

 

Kratki itinerer:

09:00 – dolazak na odredište – Skradin
09:15 –  priprema i upute za izlet
09:30 – početak izleta
11:00 – posjet Roškom slapu i pauza za odmor
12:30 – nastavak izleta prema Skradinskom buku
14:30 – posjet i razgledavanje Skradinskog buka
16:30 – povratak prema Skradinu
17:00 – završetak izleta

Veličina grupe

Min 4 – max 16 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje za 20% cijene po osobi.

 

Zahtjevnost

Umjerena *** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače i kupaći kostim
 • T-shirt
 • tenisice / sportske cipele
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema:

Na izletu koristimo profesionalne TREK Dual Sport električne bicikle, a svakoj grupi će biti dodijeljen i po jedan iskusan vodič.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Odrasli 450 Kuna
Odrasli 550 Kuna (Lipanj-Rujan)
Popust za djecu se ne primjenjuje.
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama
 • Minimalna dob: 12 godina ako ga prati roditelj (i)
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više

 

Što je uključeno
 • vodič
 • potrebna oprema
 • ulaznica u NP
 • posjet Roškom slapu
 • osiguranje
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 100 Kn do 150 Kn po osobi.

Za detalje lokacije kliknite na mapu ili slijedite poveznicu: http://bit.ly/Skradin_Meeting_Point

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima – ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 00385913130010. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

  Rezervacije

  [wpgdprc "Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici."]