Top
 

Cetina rafting

dubokih kanjona i bujne vegetacije
Raftrek Adventure Travel / Cetina rafting
2 -3 sata
Omiš, Hrvatska
Dob 6+
Datumi (Travanj -Listopad)
Cijena od 300 Kn

Cetina rafting

Rafting u srcu Dalmacije

Cetina rafting je izlet koji ćete pamtiti po nekoliko sati čiste zabave, adrenalina i prekrasnog okoliša. Brzaci Cetine nisu prezahtjevni, a priroda sačinjena od slapova, špilja, dubokih kanjona i bujne vegetacije na čistim i zelenim obalama je očaravajuća. Ovdje se topla mediteranska klima susreće s planinskim kanjonom i rijekom te zajedno čine bajkovit okoliš. Cijeli Cetina rafting izlet se sastoji od tri dijela: na prvom ćete imati priliku vježbati tehniku zaveslaja dok prolazite jednostavnijim brzacima i prolazima. Nakon toga slijedi dinamični dio za vrijeme kojeg ćete doživjeti rafting u punom sjaju te imati priliku skočiti sa stijene od 6 metara. Kako bi vam vratili adrenalin u normalu, a istodobno dodatno poradili na apetitu, slijedi zadnji dio koji nije ništa manje zabavan. Izlet završava kod Radmanovih mlinica, lokalnog restorana na otvorenom koji je smješten u originalnom okruženju starog mlina.

Adrenalinska zabava u prekrasnom okolišu

Za sudjelovanje Vam neće biti  potrebno veslačko iskustvo, a sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, u pratnji roditelja. Na rijeci koristimo profesionalne Sotar čamce za 8 osoba, uz pratnju vodiča u svakom čamcu. Za izlet ćemo Vam osigurati svu potrebnu opremu: kacigu, prsluk, veslo, te neoprensko odijelo i anorak (kišnu jaknu) u slučaju hladnog vremena. Vodonepropusni spremnici bit će Vam dostupni za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu (ili tenisice) te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji.

Kratki raspored:

09:00 – dolazak na destinaciju
09:30 – priprema i upute
10:00 – početak izleta
12:00 – piknik pauza
12:30 – nastavak izleta
13:00 – završetak izleta
13:30 – mogućnost za okrijepu
14:00 – odlazak

Veličina grupe

Min 4 – max 30 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje za 20% cijene po osobi.

Zahtjevnost

Umjerena** Detaljnije

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim
 • T-shirt i cipele za vodu
 • ručnik
 • krema za sunčanje
 • voda i snack (opcija)

Oprema koji koristimo: Raft čamci za 6 -8 osoba, svaki čamac ima vodiča. Lako se usvaja vještina veslanja potrebna za ovu aktivnost. Dobit ćete kacigu i prsluk, te u slučaju hladnijeg vremena neoprensko odijelo. Na raspolaganju su i vodonepropusne bačve za stvari kako se ne bi smočile.

Raftrek Adventure travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.

Cijena

Odrasla osoba 300 Kn
Popust za djecu je 50%
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama
 • Minimalna dob: 6 godina ako ga prati roditelj (i)
 • Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više
Što je uključeno
 • vodič
 • potrebna oprema
 • osiguranje
 • parking za automobile
 • transfer do starta
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem iz Splitsko-Dalmatinske okolice
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 150 Kn po osobi

Otkaz putovanja od strane Raftreka

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta Raftrek zadržava pravo odgode datuma izvođenja aktivnosti, ako je moguće za dan ili dva prije ili nakon rezerviranog datuma. Ukoliko promjena termina nije moguća, Vaše uplate će biti u cijelosti vraćene. Ostale uvijete putovanja možete pročitati – Uvijeti putovanja.

Osoblje i stručnjaci

Vodiči Raftreka i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Klima – ljeta su obično topla i sunčana. Od svibnja do listopada temperature su ugodne za hodanje, veslanje i bicikliranje. Uvijek postoji mogućnost za kišna razdoblja pa je neophodno ponijeti odgovarajuću odjeću i obuću za slučaj lošeg vremena.

Pitanja – Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 0038516521666. Ovdje smo da Vam pružimo sve potrebne informacije. Također možete posjetiti našu web stranicu na www.raftrek.com

Rezerviraj izlet