Top
 

Teambuilding

pustolovine za vašu ekipu
Raftrek Adventure Travel / Teambuilding

U proteklom periodu mnogi od nas bili su izoliraniji nego ikad, kako od ljudi u privatnom okruženju, tako i u poslovnom. Bilo da vaš tim radi od kuće, ili im jednostavno želite podići timski duh i povezanost s kolegama, nudimo vam teambuilding programe za pamćenje na naše tri lokacije:

Rijeka Mrežnica

Teambuilding na rijeci Mrežnici može uključivati aktivnosti kao što su rafting, kajakarenje i packrafting, a u okolici također nudimo izlete bicikliranja i planinarenja uz noćenje u ugodnom smještaju hotela uz polupansion.

Rafting Mreznica River Teambuilding

Rijeka Zrmanja

Ako svom timu želite priuštiti roštiljanje i kampiranje uz nezaboravni izlet kajakom, onda je rijeka Zrmanja idealna lokacija za vas. Uz noćenje u šatorima, na raspolaganju Vam je korištenje roštilja i peke, a kao aktivnost Vam možemo ponuditi kajakarenje ili packrafting po rijeci, te trekking u kanjonu prekrasne Krupe.

Packrafting Zrmanja River Teambuilding | Raftrek Adventure travel

Skradin

Teambuilding iz Skradina nudi mnoge opcije kao šo su bicikliranje, pješačku turu po Nacionalnom Parku Krka i kajakarenje na moru uz noćenje s polupansionom u samom centru Skradina. Ako ste pak svojim zaposlenicima odlučili priuštiti dašak luksuza, jedrenje Šibenskim arhipelagom idealan je izbor za Vas. Uživajte u dašku luksuza uz doručak poslužen na terasi, te kupanju i ležernom sunčanju na palubi. Ako pak želite aktivan boravak na brodu, iskoristite sve rekvizite na raspolaganju i upustite se u kajakarenje na moru, ronjenju na dah ili korištenju SUP daski kako bi vaš vikend bio prava timska avantura.

Skradin e-Bike | Teambuilding | Raftrek Travel

Uz kombiniranje lokacija, moguće je i kombiniranje naših jednodnevnih izleta. Svi izleti provode se uz vodstvo naših iskusnih vodiča, a smještaj i mnoge druge usluge u ponudi možete birati sami kako biste svome timu osigurali najbolji mogući doživljaj teambuildinga.

Croatia Adventure sailing Kornati | Raftrek Travel