Top
 

Raftrek vikend avanture

Raftrek Adventure Travel / Outdoor Travel  / Raftrek vikend avanture

Nakon više od godinu dana suzdržavanja od inozemnih putovanja, odgađanja mnogih planova kojima smo se veselili i zime koju smo gotovo svi proveli doma – vrijeme je za akciju! S obzirom na to da smo i dalje ograničeni preporukama vezanih uz Covid-19, pobrinuli smo se osmisliti izlete na otvorenom primjerene za nadolazeće proljetne i ljetne vikende. Pozivamo Vas na aktivno druženje s prijateljima, obitelji i partnerima korištenjem naših vikend paket aranžmana.

Ponešto za svakoga

Provedite bezbrižan vikend zaokupljeni aktivnostima u prirodi uz vodstvo naših iskusnih vodiča, smještaj, te mnoge druge usluge u ponudi koje možete birati sami.

Ako ste outdoor tip koji voli aktivnosti u prirodi, a roštilj i kampiranje Vam zvuči kao idealna kombinacija za vas i vaše društvo, tu je Zrmanja vikend avantura. Aranžman se sastoji od dva dana kajakarenja po rijeci Zrmanji te noćenja u kampu. Na raspolaganju Vam je korištenje roštilja i peke za večernja druženja uz vatru i pripremu vlastite hrane.

Kamp na Zrmanji | Vikend na Zrmanji

Kamp na Zrmanji | Vikend na Zrmanji

Ako pak roštiljanje i spavanje u šatoru nije po Vašem ukusu, odlučite se za opciju vikenda na Mrežnici gdje između izleta kajakom i biciklom noć provodite u ugodnom smještaju hotela uz polupansion.

Ferry on Mreznica river | Raftrek Adventure Travel

Splav na Mrežnici | Vikend na Mrežnici

Ako vas pak privlači blizina mora, za Vas smo osmislili dan bicikliranja u okolici Skradina i pješačku turu po nacionalnom parku Krka, uz noćenje s polupansionom u samom centru Skradina, te kajakarenje po rijeci Zrmanji idući dan.

Dalmatia Weekend Adventure | Cycling-NP-Krka-River | Raftrek Adventure Travel Croatia

Bicikliranje u Skradinu | Vikend u Skradinu

Ako tražite nešto potpuno drugačije, vikend jedrenje Šibenskim arhipelagom idealan je izbor za Vas. Uživajte u dašku luksuza uz doručak poslužen na terasi, te kupanju i ležernom sunčanju na palubi. Ako pak želite ubaciti malo aktivnosti, iskoristite našu opremu na brodu i upustite se u kajakarenje na moru, ronjenju na dah ili korištenju SUP daski kako bi vaš vikend bio prava avantura.

Vikend jedrenje | Raftrek Travel

Vikend jedrenje

Personalizirajte svoju avanturu

Kao nadogradnju na svaki od postojećih vikend paketa moguće je birati i ostale usluge koje nudimo, kao što su dolazni i odlazni transfer, doručak i večera, te kombiniranje naših ostalih jednodnevnih izleta kako biste kreirali vikend u potpunosti po vlastitoj mjeri.

Ana je najnoviji dodatak našem timu. Ubrzo nakon što je diplomirala na sveučilištu na kojem je studirala međunarodne odnose, pridružila se Raftreku kao vodič. Njezin dosadašnji rad u ugostiteljstvu uključivao je rad u dinamičnim okruženjima. Ana voli istraživati egzotične krajeve, putovati daleko, upoznavati ljude različitog porijekla i kulture i isprobavati nove i uzbudljive kuhinje. Ona je sportska osoba koja voli skijanje, kajakaštvo, planinarenje, biciklizam i avanturu na otvorenom općenito. Bilo da se susretnete s njom dok rezervirate putovanje putem interneta ili je sretnete “na terenu”, ona će se potruditi da vaše putovanje u Hrvatskoj bude nezaboravno!

Nema komentara

Odgovori: