Top
 

Raftrek vodiči

oni će vam otkriti prirodnu ljepotu, kulturu i povijest
Raftrek Adventure Travel / O nama / Raftrek vodiči

RAFTREK VODIČI

Putujte s nama i upoznat ćete odabrano mjesto kao dlan svoje ruke. Samo lokalni vodič može ponuditi takav osobni pristup u skrivene regije Hrvatske. Slijedite naše vodiče daleko od ugaženog puta i otkrit ćete neočekivano. Odlične ljudske vještine, odgovornost za planiranje, pripremu i provođenje aktivnosti, strpljenje i talent zajedničke su osobnosti našim vodičima.

Upoznajte Raftrek vodiče

Iskusni u putovanjima, usavršenog lokalnog znanja i visoko obrazovani, oni će vam otkriti prirodnu ljepotu, kulturu i povijest mjesta. Kao što je dobra komunikacija bitna za život, tako je i bitna za osjećaj ugodnosti na putovanju u inozemstvu. Nudimo vam engleske, njemačke, španjolske i francuske govornike, međutim, sve znanje i iskustvo u svijetu ponekad nije dovoljno, ali tu je svijet istine i ljepote koji čeka na vas izvan granica tiskanog vodiča. I na kraju, jednako važno nudimo vodičima tečajeve za prvu pomoć i upute za mjere predostrožnosti i sigurnosti svih sudionika putovanja. Ujedno naš kolega Davor Kos licencirani IRF (Internacionalna Rafting Federacija) instruktor ovlašten je izdavati licence za vodiče na hrvatskim rijekama.

Tin | Raftrek Adventure Travel Croatia

Tin

Tin je Ka(n)tica za sve. Cijeli život bavi se različitim sportovima tako da se jednako dobro snalazi kao timski igrač i/ili kao samostalni vodič. Posljednjih desetak godina, svojim vedrim duhom i pružanjem osjećaja sigurnosti izlete čini jednim posebnim, nezaboravnim iskustvom. Tin je zaljubljenik u prirodu i ljude, stoga ni u hladnim zimskim mjesecima ne odmara nego kao učitelj snowboardinga aktivno radi na obroncima planina diljem Europe.

Martino | Raftrek Adventure Travel Croatia

Martino

Martino (Tino, Marjano, Marinero) je magistar kineziologije, s užom specijalizacijom za tenis – što je čudno pošto se cijeli svoj život bavi plivanjem, a igrao je i vaterpolo. Outdoor je postao stil života za ovog tipa prije mnogo vremena. Oduvijek je preferirao vodu i vodene aktivnosti, tako da se odmah zaljubio u rafting i kajaking. U slobodno vrijeme voli pobjeći negdje u prirodu, ili jednostavno odmarati. Također jako uživa u glazbi.

Stjepan | Raftrek Adventure Travel Croatia

Stjepan

Stjepan, znan kao Štef, je prvostupnik geologije, te student kineziologije. Cijeli život provodi aktivno se baveći raznim sportovima, a to ga je naučilo da smisao i ljepotu življenja traži u aktivnostima na otvorenom. Tečno priča Hrvatski i Engleski, a vrlo dobro Španjolski jezik. Uvijek želi unaprijediti svoje vještine i naučiti nešto novo. Kada ne radi, putuje ili planira buduća putovanja. Želi proputovati cijeli svijet. Slobodno vrijeme u Zagrebu provodi na obroncima Medvednice, gdje se najviše osjeća kao kod kuće.

Rastija | Raftrek Adventure travel guide

Rastija

Petru ilitiga Rastiji je rečeno da kaže nešto o sebi ukratko, međutim Petar ne zna ništa o sebi reći ukratko. Zato zna sve o aktivnom načinu življenja, npr o hokeju, od kada je počeo igrati u Hrvatskoj reprezentaciji. Nakon 13 godina takvog života, došlo je vrijeme za promjenu u karijeri, pa se posvetio geografiji. Diplomirao je Geografiju, specijalizirao GIS i održivi razvoj. Naravno, slijedeći očiti korak je bio rad u Raftreku i život u pokretu. Sada uživa provoditi vrijeme u prirodi radeći bilo što – kajak, rafting, planinarenje, slack lining, itd. Živjeli!