Top
 

Uredski tim

entuzijasti u svemu što rade
Raftrek Adventure Travel / O nama / Uredski tim

UREDSKI TIM

Raftrek uredski tim čiji članovi su entuzijasti u svemu što rade i stručnjaci različitih područja, u rasponu od računala i komunikacija, marketinga i ekologije, turizma, te sportova na otvorenom. Ujedinila nas je naša strast prema prirodi, putovanjima i poštivanju okoliša. Velika mješavina različitih iskustava je ono što dijelimo u Raftrek-u; od dugogodišnjih rafting veslača na divljim vodama, instruktora, planinara i šetača, alpinista, do ljubitelja skijanja i snowboardinga.

Raftrek uredski tim dijeli svoju strast sa vama

Svako Raftrek putovanje počinje s dobro organiziranim osobljem iza pozornice. Nakon što nam uputite poziv ili e-mail, dobiti ćete iz prve ruke informacije o svojem putovanju. Ne samo da će Vam Raftrek uredski tim reći što ponijeti i kako se pripremiti za nadolazeću pustolovinu, nego će također podijeliti s vama svoje iskustvo i strast koju vežu za pojedinu destinaciju, te vas uputiti u aktivnosti. Uvjerite se koliko su naša iskustva, znanja i pažnja apsolutno posvećene na detalje da bi Vaše putovanje bilo najbolje dosad.

Davor | Raftrek Adventure Travel Croatia

Davor

Davne 1994. godine, na nagovor prijatelja, Davor je otišao na voj prvi rafting na rijeku Dobru. Rafting na Dobri tada se smatrao najboljim u Hrvatskoj, te se Davor u taj sport odmah zaljubio. Petnaest godina kasnije osnovao je agenciju za pustolovni turizam – Raftrek Travel, u kojoj i danas radi svoji hobi. Svoje iskustvo sakupljao je kao sudionik, instruktor i natjecatelj u raftingu na svjetskim poznatim rijekama, te je sudjelovao na tri Svjetska i nekoliko Europskih prvenstava. Nositelj je „International Rafting Federation“ instruktorske licence za rafting, i „River Rescue 3 Europe“ licence za spašavanje na divljim vodama. Davor također vodi kajak izlete na rijekama i moru, a sve više vremena posvećuje jedrenju i skiperaži. Davor je i u privatnom životu avanturist koji je u potrazi za novim iskustvima proputovao mnoge zemlje, a kao strastveni planinar, Nepal smatra svojim drugim domom.

Nika | Raftrek Adventure Travel Croatia

Nika

Nikin poslovni put je vrlo logičan. Nakon rada za telekomunikacijske korporacije, kulturne organizacije i specijaliziranu trgovinu sportske opreme, odlučila se priključiti Raftrek timu. Svojim poslom unutar Raftrek-a spaja ljubav prema organizaciji, putovanjima, kulturi i etnologiji, sa svojom znatiželjom. Brine o svakom detalju za gosta. Ona će vam reći gdje možete popiti najbolju kavu, gdje su te skrivene plaže, gdje je onaj puteljak s prekrasnim pogledom, ili ukazati na gljivu koja raste uz put. Zimi misli samo na nedirnuti snijeg, skakanje sa kikera, ili gdje već je skije odvedu. U međuvremenu, provodi vrijeme s bakom I djedom zapisujući bilješke o tradicionalnom načinu života.

Ed | Raftrek Adventure Travel team member

Ed

Stari vuk u mlađahnom tijelu, bez bore na licu još je jedan član Raftrek tima. Zaljubljenik u prirodu i društvo još iz osnovne škole skupljao je same odlične ocjene iz toga predmeta. Planine, rijeke, jezera ili potoci – ništa mu nije strano te kao vodič radi punom parom, a zimi uživa kao snowboard instruktor.

Kristina | Raftrek Adventure Travel team member

Kristina

Završivši studij ekonomije, smjer turizam, Kristina je odabrala svoj profesionalni put. Iako je najprije radila u marketingu i računovodstvu, na kraju se vratila svojoj prvoj ljubavi: turizmu. Nastoji odgovoriti na svaki upit čim prije te udovoljiti zahtjevima svakog gosta. Pobrinuti će se za sve sitnice, dok ćete vi imati priliku bezbrižno uživati na izletima. Opuštanje u prirodi te hodanje po planinama ili uz obalu, njoj predstavlja idealan odmor, a prvi snijeg savršena je prilika za posjet skijaškim stazama u Alpama. Različita putovanja joj šire horizonte i pune pozitivnom energijom koju dijeli s drugima.

Ana Klican | Raftrek Adventure Office team

Ana

Nakon što je diplomirala na sveučilištu na kojem je studirala međunarodne odnose, Ana se pridružila Raftreku kao vodič. Njezin dosadašnji rad u ugostiteljstvu uključivao je rad u dinamičnim okruženjima. Ana voli istraživati egzotične krajeve, putovati daleko, upoznavati ljude različitog porijekla i kulture i isprobavati nove i uzbudljive kuhinje. Ona je sportska osoba koja voli skijanje, kajakaštvo, planinarenje, biciklizam i avanturu na otvorenom općenito. Bilo da se susretnete s njom dok rezervirate putovanje putem interneta ili je sretnete “na terenu”, ona će se potruditi da vaše putovanje u Hrvatskoj bude nezaboravno!