Top
 

Načini plaćanja

Nudimo tri oblika plaćanja
Raftrek Adventure Travel / Načini plaćanja

RAFTREK TRAVEL NAČINI PLAĆANJA

Nudimo dva oblika plaćanja koja možete koristiti prilikom rezerviranja Vašeg odmora. Nakon što izaberete jedno od Raftrek Travel načina plaćanja te nakon što zaprimimo uplatu, poslat ćemo Vam račun putem e-maila.

1. Online plaćanje – karticama

Naš online sustav omogućava jednostavno zaprimanje uplata. Ovo je verzija internet plaćanja koja je potpuno tajna i sigurna. Nakon što unesete podatke o kreditnoj kartici (Diners, Visa ili MasterCard) na utvrđeni iznos, plaćanje je izvršeno. Nakon potvrde o primitku novca na naš račun, šaljemo Vam račun putem e-maila. Plaćanja su sigurno i trenutno obrađena putem online platne platforme. Dobit ćete potvrdu o plaćanju i rezervaciju putem e-maila.

Sva plaćanja biti će izvršena u Eurima. Iznos na koji će se teretiti Vaša kreditna kartica se dobiva kroz pretvaranje cijene iz eura u kune prema središnjem tečaju Hrvatske narodne banke.  Prilikom terećenja Vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u Vašu lokalnu valutu prema tečaju udruga kreditne kartice. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost odstupanja od originalne cijene navedene na našoj web stranici.

2. Online plaćanje – Revolut

Ako je Vaš izbor za online plaćanje Revolut, molimo Vas da uplatu izvršite koristeći naš e-mail info@raftrek.com ili broj telefona +385913130010.

Revolut nudi bankarske usluge koje su sigunre i jednostavne za korištenje. Online prijenos novca služi kao elektronička alternativa tradicionalnim metodama rada, kao što su čekovi i uplatnice. Vaš Revolut račun će biti terečen za iznos izleta, a naplata se može izvršiti u Kunama, Eurima, Dolarima ili Funtama. Račun i potvrda rezervacije će Vam stići na mail adresu povezanu s Revolut računom nakon vidljive uplate.

3. Bankovno plaćanje

Bankovno plaćanje, transakcijsko plaćanje ili kreditno plaćanje je način elektroničkog prenošenja novca s jedne fizičke ili pravne osobe na drugu. Bankovno plaćanje je slanje novca s jednog bankovnog računa na drugi bilo gdje na svijetu. Prednosti bankovnog plaćanja su ta što ne morate čekati da nešto stigne poštom, a sredstva su dostupna odmah po primitku uplate.

Podaci za bankovno plaćanje:
Privredna Banka Zagreb d.d,
Radnička cesta 50, 10 000 Zagreb, Hrvatska
SWIFT: PBZGHR2X
IBAN: HR89 2340 0091 1104 61708

Za primatelja:
Raftrek Travel d.o.o.
Dolac 19
HR-49000 Krapina

Što su SSL Certifikati?

Sva plaćanja kreditnim karticama su SIGURNA i ZAŠTIĆENA najvišom mogućom razinom sigurnosti koju pružaju SSL Certifikati. SSL Certifikati (ponekad se zovu i digitalni certifikati) koriste se za uspostavljanje sigurne kodirane veze između preglednika (korisnikovog računala) i poslužitelja (web stranice). SSL veza štiti povjerljive podatke kao što su podaci o kreditnoj kartici razmijenjeni tijekom svakog posjeta (sesije).

SSL certifikat je najbrži i najisplativiji način kojim internetsko prodajno mjesto može zaštititi transakcije svojih kupaca. Svaki certifikat dolazi u obliku paketa, što ih čini savršenim za male i tvrtke srednje veličine. SSL znači da će Vaša stranica imati najvišu razinu sigurnosti, a također ćete dobiti dodatne alate koji će povećati povjerenje kupaca zbog najviših mogućih razina sigurnosti.